Ons Aanbod

U haalt met Down Town het volgende in huis:
● professioneel entertainment tegen de beste prijs
● ervaren DJ's
● persoonlijk contact voor een heldere communicatie
● een stijlvol discomeubel dat overal past
● juiste licht- en geluidsapparatuur
● muzikaal vrijwel onbeperkt. 
 

Kortom: met Down Town haalt u een muzikale omlijsting in huis waarnaar u totaal geen omkijken heeft en die in alle opzichten aan zal sluiten op uw feest of gelegenheid.

Professioneel entertainment tegen de beste prijs
Wij begrijpen als geen ander dat de budgetten tegenwoordig onder druk staan. Open discussie over uw budget geeft ons de mogelijkheid uw avond optimaal in te vullen waarbij wij garanderen dat u niets teveel uitgeeft!

Ervaren DJ’s
Ervaren en volwassen DJ’s van ons bedrijf hebben allen reeds hun sporen in de drive-in show wereld verdiend. We beschikken over DJ’s die de laatste nieuwe muziek naadloos aan elkaar mixen en die u mee kunnen nemen naar de jaren 60, 70 en 80. Vraag uw gasten hun kleding aan uw thema aan te passen om een bepaalde sfeer te ondersteunen. (Black & White party, Flower Power, Soul en Disco, Carnaval, Grease on the Beach etc).

Bruiloften, partijen en personeelsfeesten worden verzorgd door allrounders die als geen ander de muziek weten te vinden die de meeste gasten van uw feest zal aanspreken.

Persoonlijk contact voor een heldere communicatie
Persoonlijk contact tussen u en het DJ team is bij ons gebruikelijk. Wij streven er naar om (ruim) voor uw evenement uw wensen zo goed mogelijk te inventariseren en het eventuele programma zo veel mogelijk door te spreken zodat u hier tijdens uw evenement geen omkijken naar heeft.

Een stijlvol discomeubel dat overal past
Een stijlvol discomeubel waar u bij uw gasten mee voor de dag kunt komen, is de werkplek van onze DJ’s. Een headset voor b.v. een (dans)demonstratie, een MD speler, galm of wat u maar nodig heeft. Bespreek gerust uw extra wensen met ons door.

Het juiste geluidssysteem
Het juiste geluidssysteem wordt in overleg met u bepaald, afgestemd op uw behoefte. Het maakt ons niet uit of u een publiek van 30 of 1500 personen heeft, in overleg kiezen wij voor u het juiste geluidssysteem.
Wij vinden het belangrijk om voldoende geluid te hebben, maar wij willen er samen met u voor zorgen dat het geluid niet harder gaat dan u dat wilt. Onze DJ’s hebben de beschikking over een goedwerkende volumeknop. Onze geluidsinstallaties klinken in iedere situatie optimaal.

Toveren met licht
Een sfeervol verlichte dansvloer met spots, aangevuld met bewegend licht, rook en stroboscoop is standaard. Hiermee geven we uw dansvloer sfeer of toveren we die om tot een flitsende discotheek. Voor uw 70-ties en 80-ties themafeest kunt u een beroep doen op onze ouderwetse lichteffecten zoals de spiegelbol. Voor uw beachparty of Black&White party kan ons Blacklight kanon de witte kleding van dat speciale effect voorzien.

Ook bewegend licht behoort tot ons optiepakket. Genoemde effecten komen op uw verzoek ter vervanging van de standaard lichteffecten of in aanvulling hierop.

Flexibiliteit en creativiteit
Flexibiliteit en creativiteit staat hoog in ons vaandel. Zoals uit bovenstaande mag blijken gaan wij voor maatwerk, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij onderscheiden een aantal standaard configuraties en kunnen deze geheel op uw behoeften en wensen aanpassen. Wij hebben de beschikking over een compact discosetje zonder licht dat kan worden opgesteld in een hoekje van 2 bij 2 meter, maar kunnen er ook voor zorgen dat uw podium van 20 meter breed goed gevuld is met licht en geluid.

Truss carré
Om uw feest nog completer te maken en op de dansvloer een spectaculaire show neer te kunnen zetten zijn wij in het bezit van een truss constructie. Deze constructie die rondom de dansvloer staat zorgt met het licht voor het echte discotheek gevoel. De constructie is maximaal 5 bij 7 meter maar in verschillende afmetingen te maken.
Extra details zoals witte spanplafonds, trusslights en blacklights maken het tot een compleet geheel.
Vraag ons vrijblijvend naar de prijzen van deze aanvulling op de bestaande show.

Wij zijn ons er net als u van bewust dat een feest af hangt van de juiste technische componenten, maar veel meer nog van de juiste mensen. Onze mensen zijn er op uit om uw evenement tot een succes te maken.

Kortom, wij staan voor maatwerk, waarbij uw wensen en behoeften bovenaan staan.